История

Balance Line е водещо студио за тренировки по оригиналния метод на Джоузеф Пилатес с уреди Pilates Reformer и Pilates Chair.

Създадени по модел на самия основател на метода Джоузеф Пилатес в началото на миналия век, той въвежда и система от упражнения за разтягане и сила с доказана ефективност върху доброто здраве на човека и неговата стойка.

От 2016г., ние сме първото оригинално пилатес студио в България, което предлага както групови, така и индивидуални тренировки по пилатес. Нашата страст и отдаденост към това, което правим са дали възможност на стотици хора да променят тялото си и да подобрят начина си на живот.

Доверете ни се, а ние ще се погрижим за доброто ви здраве, визия и дух за да се чувствате страхотно в тялото си всеки ден!

“Създадохме студио Balance Line с една единствена цел – да помагаме на хората да се чувстват добре в тялото си.

Вярваме, че доброто здраве е постижимо единствено в подходяща околна среда.  За това създадохме място, където държим на всеки детайл, със спокойна и вдъхновяваща атмосфера, която предразполага и мотивира  за един по-балансиран начин на живот.”

За екипа

Екипът ни от млади и високо квалифицирани инструктори се грижи за бързото постигане на желаните резултати и доброто ви настроение по време на тренировките. Независимо от желанията – конкретни резултати или поддържане на добра визия и дух, вашите цели са и наши. Заедно ще постигнем баланс на тялото и духа, цялостно благополучие и чувство на удовлетвореност. Винаги се стараем чрез индивидуален подход и персоналното отношение да създадем специална връзка с всеки посетител на Balance Line Studio.

Всички инструктори в студиото са преминали професионално обучение за работа с различните уреди и пособия, както и с хора с различни възможности и потребности. Екипът ни има специално отношение към хора, преживели физически травми или такива, в следствие на различни заболявания.

Имате въпрос? Свържете се с нас!