История

Balance Line Studio e първото по рода си пилатес студио за групови и индивидуални тренировки със специалните уреди – Pilates Reformer, Pilates Chair, Cross Core и Ugi Ball.

Единствено тук може да тренирате с уредите Pilates Reformer и Pilates Chair, създадени от самия Джоузеф Пилатес, който основава метода пилатес, като система от упражнения, набрала голяма популярност в световен мащаб и доказала ефикасността си през годините.

При нас също така имате възможността да редувате заниманията по пилатес с останалите тренировки, които предлага студиото ни. Енергичният Cross Core и забавните Ugi топки са чудесно допълнение към вашата тренировъчна програма.

Вашето желание и мотивация за поддържане на добра визия и дух ще ни помогнат заедно да постигнем бързо желаните резултати.

За екипа

kalin

Калин

Треньор
kami

Ками

Треньор
2

Марио

Треньор
ася

Ася

Треньор
k2

Диди

Треньор

Екипът ни от млади и високо квалифицирани инструктори се грижи за бързото постигане на желаните резултати и доброто ви настроение по време на тренировките. Независимо от желанията – конкретни резултати или поддържане на добра визия и дух, вашите цели са и наши. Заедно ще постигнем баланс на тялото и духа, цялостно благополучие и чувство на удовлетвореност. Винаги се стараем чрез индивидуален подход и персоналното отношение да създадем специална връзка с всеки посетител на Balance Line Studio.

Всички инструктори в студиото са преминали професионално обучение за работа с различните уреди и пособия, както и с хора с различни възможности и потребности. Екипът ни има специално отношение към хора, преживели физически травми или такива, в следствие на различни заболявания.

Имате въпрос? Свържете се с нас!