История

Balance Line е водещо студио за индивидуални и групови тренировки по Пилатес с уреди Reformer, Pilates Chair, Tower и Barrel.

Създадени по модел на самия основател на метода Джоузеф Пилатес в началото на миналия век, който въвежда и система от упражнения за разтягане и сила с доказана ефективност върху доброто здраве на човека и неговата стойка.

Основано през 2016г., ние сме първото Пилатес студио в България, което предлага както групови, така и индивидуални тренировки с уредите на Джоузеф Пилатес. Нашата страст и отдаденост към това, което правим са дали възможност на стотици хора да променят тялото и стойката си и да подобрят начина си на живот.

Доверете ни се, а ние ще се погрижим за доброто ви здраве, визия и дух за да се чувствате страхотно в тялото си всеки ден!

Създадохме студио Balance Line с една единствена цел – да помагаме на хората да се чувстват добре в тялото си.

Вярваме, че доброто здраве е постижимо единствено в подходяща околна среда.  За това създадохме място, където държим на всеки детайл, със спокойна и вдъхновяваща атмосфера, която предразполага и мотивира за един по-балансиран начин на живот.

Нашата основна цел е да предоставим подходящи условия на всеки, който има желание да поддържа добрата си форма, да подобри стойката си и да се чувства добре в тялото си. Опитът ни показва, че с взаимни усилия и отдаденост това е абсолютно постижимо и приветстваме всеки, който има желание и иска да изпита множеството ползи от Пилатес върху себе си.

 

За екипа

Екипът ни от млади и високо квалифицирани инструктори се грижи за бързото постигане на желаните резултати и доброто ви настроение по време на тренировките. Независимо от желанията – конкретни резултати или поддържане на добра визия и дух, вашите цели са и наши. Заедно ще постигнем баланс на тялото и духа, цялостно благополучие и чувство на удовлетвореност. Винаги се стараем чрез индивидуален подход и персоналното отношение да създадем специална връзка с всеки посетител на Balance Line Studio.

Всички инструктори в студиото са преминали професионално обучение за работа с различните уреди и пособия, както и с хора с различни възможности и потребности. Екипът ни има специално отношение към хора, преживели физически травми или такива, в следствие на различни заболявания.

Имате въпрос? Свържете се с нас!