Здравейте! Казвам се Камелия Илиева.

Аз съм професионален треньор с дългогодишен стаж като пилатес инструктор и съм щастлива да съм част от екипа на Balance Line Studio.

Отдадена съм на метода на Джоузеф Пилатес  и неговата философия за човешкото здраве. Прилагайки техниките му върху хората им помагам да подобрят качеството си на живот и физическото си здраве.
Винаги се старая да влагам много креативизъм в класовете си и да предавам своя опит и знания.

Още за мен:

От 2013 година е работила е като професионален танцьор в чужбина  –  Индия, Италия, Кипър , Дания, Словения , Македония и др; в шоу програми на туристически кораб Латвия – Швеция.

От 2012 година е сертифициран инструктор по аеробика, каланетика и стречинг към центъра за следдипломна квалификация на НСА.  През 2015 успешно завършва специализиран курс по Канго Джъмпс . 2016 година получава удостоверение за инструктор спортно – туристически дейности към  Център за професионално обучение Европа 1997.  През 2018 година завършва обучение за ИСПА Йога преподавател за възрастни , CYT 200 степен Мастер Йога учител и  ИСПА Пилатес преподавател за възрастни CPT 200 степен Мастер Пилатес учител.

Две години е работила на остров Крит , където е провеждала класове по Денс фит , Класически Пилатес, Пилатес с малка топка , Степ аеробика и Йога практики.  Посещава и Шивананда Йога семинар в класа на Ангелос Стелиу.

През 2018г. става част от екипа на Balance Line Studio, след като успешно преминава обучение за Пилатес инструктур с уреди Reformer и Pilates chair. От 2019г. е сертифициран пилатес инструктор с диплома от “МК Pilates”.