Здравейте! Казвам се Марио Василев.

От 2018г. съм част от екипа на Balance Center и Balance Line Studio като рехабилитатор и пилатес инструктор.

По образование съм  рехабилитатор – ерготерапевт с над 3 години практика. Моите интереси да развивам уменията и обогатявам отита си в сферата на възстановяването и рехабилитацията ме доведоха в студио Balance Line.

Интереса ми към дисциплините – ортопедия и неврология ми помогна на натрупам богат опит в моята сферата на кинезитерапията. Компетенцията ми в областта на кинезитерапията и физиотерапията е изградена чрез посещения на редица курсове, семинари и менторски програми.

Цялото ми време прекарано до сега в изучаване на медицинската област и здравеопазването, ми помогна да изградя собствен поглед над темата „Здраво и пълноценно тяло“.

Разглеждам човешкото ялото като съвършен механизъм, който винаги знае как да се справи с появилият се проблем. То винаги изпраща симптом – сигнал, който просто трябва да бъде ясно разчетен, за да можем ние да помогнем на оздравителният процес.

Клиничната ми практика и отделните ми часове прекарани в усъвършенстването на моите интересите в сферата на спортната травматология ме отведоха в екипа на Balance Center. Тук открих положителното отношение и професионализма, с който трябва да се отнася всеки специалист към своят пациент.