Тренировка с Пилатес стол (Pilates Chair)

Тренировка с Пилатес стол (Pilates Chair)

Balance Line Pilates Studio в София предоставя възможността за тренировка с Pilates Chair. Още един уред, разработен по оригиналния метод на „Пилатес” от самоя него. Тренировката с Pilates Chair осигурява натоварване, което резултира в постигане на гладки и издължени мускули, тонизирано тяло и по-стегнат корем.

Тренировките със столче имат основен акцент върху укрепване и стабилизиране на центъра, изправяне на стойката, подобряване на мобилността и баланса.

Уредът е създаден по начин, позволяващ изключително разнообразни възможности. Удобен е за употреба както от начинаещи, така и от напреднали. Тренировката е подходяща както за бременни, така и за хора със слаба мобилност, което не им позволят да работят на пода или да лежат върху друг тип оборудване. Pilates Chair е смятан за най-голямото предизвикателство на Джоузеф Пилатес. Изключително специфичен уред по отношение на изграждането на силни и стегнати мускули посредством баланс на тялото.

Упражненията с Pilates Chair се фокусират върху силата, подвижността и функционалните движения. Тренировката е подходяща както за бременни, така и за хора със слаба мобилност, които не могат да работят на постелка или друг тип уреди.

 

Ако все още не сте опитвали тренировка с Pilates Chair, горещо ви препоръчваме да го направите.