CrossCore

CrossCore в София

Balance Line Studio в София предлага метода „Пилатес” – ефективен похват за повишаване гъвкавостта на тялото, поддържане на мускулния тонус, контрол на стреса и общо влияние върху доброто настроение. „Пилатес” се заражда в началото на 20-и век в ума на Джоузеф Пилатес и досега добива статус на доказана техника за тренировка на цялото тяло. „Пилатес” е похват за трениране, включващ физически натоварвания и каланетика, на моменти комбинирани с балет и йога. „Пилатес” е гимнастика, насочена към контрола над тялото и максималното спокойствие.

Balance Line Studio в София предоставя на клиентите си тренировки по програмата „Пилатес” от най-високо качество. Нашите специалисти притежават голям професионален опит и максимално разбиране на метода. Бавното и спокойно изпълнение на упражненията спомага за подобряване на дишането и концентрацията на мисълта. Упражненията имат проста основа, но изискват оптимална сила в мускулите и висока концентрация на ума за постигане на чист и максимален ефект. Всяко от тях се изпълнява по веднъж с регулирани повторения, наместо в серии.

„Пилатес” има за главна цел съкращение на мускулите, отговарящи за стабилната поза на тялото. Методът постига това чрез използване на различни по-малки предмети или уреди, предназначени специално за изготвените упражнения. Всички упражнения и натоварвания зависят изцяло от личната форма на практикуващите „Пилатес”. Разделени са на три трудности, по подразбиране – начинаещи, средно напреднали и напреднали. Ефектът на заздравяване на мускулите се постига с постоянство и регулирани тренировки. Balance Line Studio предлага оптимална програма от 2-3 тренировки на седмица за постигане на най-максимален ефект от CrossCore в София.

CrossCore в Balance Line Studio

CrossCore е вид тренировка, носеща традиционните ползи от използването на собственото тегло като способ за ефективно натоварване. CrossCore добавя ротация и динамично движение с цел придаване умения за баланс на тялото и контрол над собствените движения. CrossCore е тренировъчна система, която варира от тежко физическо натоварване до концентрация за скорост, сила и разтягане. CrossCore в Balance Line Studio гарантира пълноценно натоварване на тялото без риск от травми.

Тренировката натоварва едновременно няколко мускулни групи. Упражненията за гърди, както и упражненията за бедра, натоварват и коремната стена. Системата достига пълен обхват на движение, независимо от тренировъчната форма на клиентите. CrossCore в София е подходящ за хора от всички възрасти и различна физическа тренираност. Заниманията са дозирани според нуждите на всеки отделен клиент. Нашите специалисти умеят да изготвят невероятни програми за „Пилатес”, което превръща Balance Line Studio в отличен избор за всички ентусиасти.