Ugi Ball

Ugi Ball в София

Методът „Пилатес” е ефективна техника за развиване гъвкавостта на тялото, контролиране на стреса, повишаване на мускулния тонус и цялостна поддръжка на тялото и позитивното настроение. Водещ началото си от ранните десетилетия на 20-и век, „Пилатес” е вече модерна комбинация от серия упражнения, включващи физическо натоварване, каланетика, а на моменти балет и йога.

В Balance Line Studio София може да откриете „Пилатес” програми, изготвени от професионални инструктори, владеещи напълно техниките на метода. Упражненията „Пилатес” се изпълняват бавно, с лежерен темп, което ги прави подходящи за желаещи от всички възрасти и различно физическо състояние. Целта на „Пилатес” е регулация на дишането и засилване концентрацията на мисълта. Движенията в тренировките изглеждат прости, но всеки трениращ се нуждае от висока концентрация и мускулна сила. Няма място за притеснение, напредъкът се постига охотно с Balance Line Studio.

„Пилатес” спомага за съкращение на мускулите, отговорни за стабилността на телесната стойка. Търсеният ефект се постига чрез използването на редица похвати и осъвременени техники. Всички упражнения са уникални сами по себе си и зависят от личната физическа форма на всеки участник в тренировката. Разделили сме ги в три трудности – за начинаещи, за средно напреднали и за напреднали. Екипът на Balance Line Studio в София препоръчва 2-3 тренировки седмично за постигане на желаните резултати.

Ugi Ball в Balance Line Studio

Ugi Ball в София е възможна опция за цялостно натоварване с помощта на Balance Line Studio. Ugi Ball представляват упражнения с топки, целящи постигане на издръжливост, пъргавост и кондиция на тялото. Те развиват физическата култура и гъвкавостта. Тренировката прави тялото пластично и стегнато. Ugi топките предразполагат към функционална тренировка с цел развиване лекота на движенията, гъвкавост и сила. Ugi Ball са цветни топки с тегло между 2,5 кг. и 6 кг., чрез които всеки може да комбинира упражнения за сила, издръжливост, стягане и изгаряне на мазнини.

Ugi Ball в София е програма, използваща движения от ежедневието като тренировъчни способи. Ugi Ball се използват както за тежести и опора за трениране на координация, така и за постигане на освободено движение и мобилност. Чрез тренировка с Ugi Ball в Balance Line Studio можете да създадете дълги, стегнати мускули и да изгорите много калории за оптимално кратко време.
Екипът на Balance Line Studio разполага със знанията и владее „Пилатес” техниките на най-високо ниво. Желаещи от всички възрасти са добре дошли за тренировка с Ugi Ball в София.